søndag den 1. april 2012

Nye indkøb!

Så blev det lige til lidt nye indkøb!!

Først og fremmest så SKAL jeg simpelthen lære at strikke... altså jeg kan jo godt strikke ret og vrang = et halstørklæde, men ellers så er jeg helt blank!! Derfor har jeg købt Sys Fredens Strikkeskole. Jeg er utrolig glad for hendes hækleskole så det var et naturligt køb.
Da vi var til Krea træf beklagede jeg min nød til en af "lørdags-tanterne" og hun sagde, at selvfølgelig kunne jeg lære at strikke, det krævede bare det rigtige værktøj. SÅDAN!!Det blev også til hendes nyeste skud på stammen, Mønsterhækling. Det har åbnet en helt ny verden for mig og den kan helt sikkert anbefales.Sidst, men ikke mindst så har jeg besluttet mig for at hækle Karens zig zag tæppe så det har været lig med en tur forbi Tanterne for at købe et par nøgler Kauni.
Jeg var total lost med de 3 sammenhæklede stangmasker og det var fuldstændig volapyk det jeg kunne læse mig frem til... Skrev en lidt desperat mail til Karen om hjælp og sød som hun er, så fik jeg "lov" til at ringe til hende og få det forklaret mundtligt... Det hjalp i den grad og nu sidder det på rygraden... og hvor er det da nemt!!Jeg har haft besøg af Gitte i weekenden og udover en rundtur i Odense så skulle hun også lige ind hos Tanterne og snuse... Kan vidst roligt sige at inspirationen var overvældende... man får jo lyst til at gå i krig med det hele... hehe! Det blev til garn til det tørklæde som jeg også har lavet i forskellige garnkvaliteter og så fik jeg også smittet hende med zig zag tæppet... UPS!!

Nu er der lige 3 dages arbejde inden påsken... Der står der påskefrokoster og hækling på menuen så jeg skal lige ha rundet Tanterne inden da.

Ha en dejlig søndag!

2 kommentarer:

  1. Sejt at du kaster dig ud i strikningen.. Glæder mig til at se hvordan det går! Jeg lurer også lidt på det. Har også lyst til at komme igang, synes bare ikke lige tiden har været der.. Tak for sidst, forresten, det var super hyggeligt. Hvis du er i København er du velkommen! Hilsen Maria

    SvarSlet
  2. Selv tak!! Ja, det var super hyggeligt at sludre og tak for invitationen!
    Jeg har været forelsket i tæppet i lang tid og nu skal det bare være... Derfor er det perfekt at påsken nærmer sig, der er bla. en påskefrokost hvor jeg sagtens kan snige det med :)
    Det med at strikke har altid skræmt mig, men efter lidt opmuntring til krea-træffet, så bliver jeg simpelthen nødt til at kaste mig ud i det!

    SvarSlet