De her kan helt sikkert anbefales.
Jeg smagte dem i går og blev simpelthen nødt til at få opskriften, og i dag har jeg så selv været i gang!
1 dl.
Havregryn
1 dl.
Hørfrø
1 dl.
Sesamfrø
1 dl.
Solsikkekerner
1 dl.
Græskarkerner
2¼ dl. Hvedemel
1 dl.
Grahamsmel
1½ tsk. Salt
1 tsk. Bagepulver
2 dl.
Vand
1¼ dl. Jomfru olivenolie
Alt det tørre blandes sammen.
Vand og olie røres i.
Portionen deles i 2 og rulles ud mellem 2 lag bagepapir i
ca. 3-4 mm.
tykkelse.
Skær/rids ”pladen” i ønsket størrelse knækbrød.
Skær/rids ”pladen” i ønsket størrelse knækbrød.
Bages ca. 20 min. ved 200° i varmluft… kan sagtens bages i
alm. ovn også (ca. 180-190°)!
Velbekomme!!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar