søndag den 29. april 2012

Sunde knækbrød!

De her kan helt sikkert anbefales. 
 Jeg smagte dem i går og blev simpelthen nødt til at få opskriften, og i dag har jeg så selv været i gang!


1 dl. Havregryn
1 dl. Hørfrø
1 dl. Sesamfrø
1 dl. Solsikkekerner
1 dl. Græskarkerner
2¼ dl. Hvedemel
1 dl. Grahamsmel
1½ tsk. Salt
1 tsk. Bagepulver
2 dl. Vand
1¼ dl. Jomfru olivenolie

Alt det tørre blandes sammen.
Vand og olie røres i.
Portionen deles i 2 og rulles ud mellem 2 lag bagepapir i ca. 3-4 mm. tykkelse.
Skær/rids ”pladen” i ønsket størrelse knækbrød.
Bages ca. 20 min. ved 200° i varmluft… kan sagtens bages i alm. ovn også (ca. 180-190°)!

Velbekomme!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar